Zoeken
  • By Frederique

Shoppen bij Soak-Store met ByFrederique

In dit terugkerende item laat ik je mijn favoriete (woon) winkels zien, dit kunnen zowel online als offline winkels zijn.

Het allerleukste van het inrichten van je huis vind ik toch stiekem wel het winkelen. Maar waar vind je nou de leukste woonwinkels, inspirerende boetiekjes en gave originele webshops? Ik ga regelmatig voor je op zoek en deel hier de leukste winkels.

Dit keer de gave webshop Soak-Store. Klik hier om naar de winkel te gaan.


Soak-Store wordt gerund door Lindy.

Een leuke vlotte dame die van aanpakken weet. De Soak-Store instagram pagina is er ook zeker een om te volgen, ze geeft hier veel advies en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe producten.


Bij Soak-Store vind je kwalitatief goede producten voor onder de douche en in bad, mooie merken en leuke artikelen om de badkamer om te toveren tot een plek waar jij helemaal tot rust kunt komen. Creëer je eigen home spa met deze fijne producten.


De producten die ze verkoopt zijn stuk voor stuk prachtig om te zien waarmee je jouw badkamer direct een luxe uitstraling kan geven, iets wat ik als interieur freak ook een belangrijk punt vind. Uiteraard is de kwaliteit het belangrijkste en kan ik niet anders zeggen dat deze hoogstaand is, de producten die ik heb besteld hier zijn stuk voor stuk heerlijke producten, die fijn smeren, geweldig hydrateren en zó lekker ruiken.


Omdat ik jou als lezer ook graag dit fijne spa moment met mooie producten gun mag ik 10% korting aanbieden op het gehele assortiment van Soak-Store.

Gebruik bij het afrekenen de code: BYFREDERIQUE

Deze korting kan je de hele maand september gebruiken.

Veel shop plezier!


0 keer bekeken

SCHRIJF JE IN

© 2018 by De Haarlemsche Werken