Zoeken
  • By Frederique

Ontdek mijn favoriete instragrammers! Deze week thehome.and.thekid

Instagram hét medium om inspiratie op te doen, ouderwets naar binnen te gluren en andere interieur fans te leren kennen.In dit terugkerende item lees je mijn eigen interviews met mijn favoriete instagrammers, deze feeds inspireren mij, maken mij dagelijks aan het lachen of zijn simpelweg te leuk om niet te volgen.


Pak een kop koffie, kruip lekker op de bank en lees mee!


Deze week is het de beurt aan:

thehome.and.thekid

1. Vertel iets over jezelf zodat we je nog meer leren kennen.

Hi hi, ik ben Anne Marie Vandersteen, 33 jaar, bijna 34, de trotse mama van 2 boys

Daks & Dimm, vriendin van Matthijs. We wonen met 4tjes in een jaren30 huis in Tilburg.. Maar we gaan over 2 jaar verhuizen naar nieuwbouw. Oh my wie had dat ooit gedacht! 


2. Hoelang zit je al op instagram en wat deed je beslissen om daar je huis te delen? 

Uhh geen idee, een paar jaar geleden bestond mijn feed nog gewoon uit foto's van stapavondjes met vriendinnen. Langzaamaan ben ik daar meer een lijn in aan gaan brengen. We hadden een nieuw huis en een baby, ik vond het wel geinig om daar af en toe een fotootje van te delen.Blijkbaar vonden andere dat ook en kreeg ik meer volgers. 


3. Wat vindt je lastig van instagram en hoe pak je dat aan?

Lastig, net als iedereen waarschijnlijk, het zogenoemde algoritme.. Dat je de ene dag veel likes etc krijgt en de dag erop lijkt het alsof niemand je foto ziet. Nieuwe volgers krijgen is voor oudere accounts tegenwoordig sowieso veel lastiger dan "vruuger". Maar goed, niet te druk om maken.


4. Wat is volgens jou de beste manier om je instagram te laten groeien?

Haha als ik echt meer volgers zou willen zou ik de privéfotos van mezelf en de kids beter niet kunnen doen.. Een interieuraccount wat enkel interieurfotos plaatst doet 't over het algemeen veel beter. Maar ik vind het juist leuk om een combi te maken. Dat zorgt ervoor dat ik interieurlovers zie vertrekken bij een foto vd kids. Maarja so be it! 


5. Welke apps gebruik je voor Instagram? Denk hierbij aan fotobewerkingsapps enz.

Geen. Enkel IG. 


6. Waar haal jij je woon inspiratie vandaan?

Jeetje, eigenlijk van overal en nergens. Maar wil ik echt iets cool bedenken dan doe ik dat in m'n eigen hoofd. Haha klinkt gek hè, maar dan probeer ik iets te verzinnen wat het net anders maakt.. Het is dat het zo duur is, maar anders zou ik regelmatig van interieur willen veranderen. 


7. Wat is de grootste woonblunder die je ooit gemaakt hebt?

Uhhm.. Heel m'n interieur wit maken. Toen we net in dit huis woonde leek me dat een goed idee, omdat voorheen al alles zwart was.. Het voelde zo niet als ons/mij. Dus langzaam alles weer verandert in zwart :) 


8. Wat is het meest dierbare wat er in je huis staat?

Uhm ik heb niet echt iets dierbaar qua interieur. Alles is vervangbaar, gelukkig want ik heb 3 boys hè. 


9. Wat staat er op jouw woon wensen lijst?

Haha echt een vet huis kopen of zelf een huis bouwen. Dat ging ons helaas nog net niet lukken, dus hebben we nu een 2 onder 1 kap nieuwbouwhuis gekocht. Ik hoop dat ik daar echt iets vets van kan maken. Dat andere huis komt nog wel... 


10. Tot slot: wat zijn je favoriete woonwinkels, online en offline?

Een redelijk doorsnee rijtje: loods5, kwantum, wehkamp, leenbakker en "Het goed" kringloop :) 0 keer bekeken

SCHRIJF JE IN

© 2018 by De Haarlemsche Werken