Zoeken
  • By Frederique

Ontdek mijn favoriete instragrammers! Deze week swollywoods

Instagram hét medium om inspiratie op te doen, ouderwets naar binnen te gluren en andere interieur fans te leren kennen.


In dit terugkerende item lees je mijn eigen interviews met mijn favoriete instagrammers, deze feeds inspireren mij, maken mij dagelijks aan het lachen of zijn simpelweg te leuk om niet te volgen.


Pak een kop koffie, kruip lekker op de bank en lees mee!


Deze week is het de beurt aan:

SwollywoodsVertel iets over jezelf zodat we je nog meer leren kennen. Mijn naam is Leonie (28) en woon samen met mijn vriend Rik (30) en onze eigenwijze Jack Russel Mac (10) in Zwolle sinds eind mei 2018. Hiervoor hebben wij samengewoond in Nijverdal. Ik ben in mijn leven inmiddels 11x verhuisd. Het voordeel hiervan is dat ik op heel veel plekken wel bekend ben en dat ik me snel overal thuis voel. Het klussen en verbouwen is er dan ook al met de paplepel ingegoten. Ik werk als Juridisch medewerker voor een overheidsorgaan in Apeldoorn en Hengelo, een voltijd baan in 4 dagen. Het is mijn wens om naast mijn huidige baan een opleiding te volgen, interieur gerelateerd. Naast mijn werk train ik minimaal 4 dagen in de week (8-10 uur per week). Ik ben behoorlijk fanatiek aan het powerliften. (squatten, bankdrukken en deadliften). Verder hou ik heel erg van koken en bakken, ben dus ook erg blij met onze grote keuken!


Hoelang zit je al op Instagram en wat deed je beslissen om daar je huis te delen? Ik deel ons huis op Instagram sinds juni 2018. Ik vind het erg leuk om inspiratie op te doen via Instagram en Pinterest. En hoop dat ik met mijn account op Instagram ook andere mensen kan inspireren. Het is leuk om mensen te ontmoeten en te leren kennen die de passie voor interieur delen.


Wat vindt je lastig van Instagram en hoe pak je dat aan? Wat ik het lastige vind van Instagram is dat het erg veel tijd kost. Ik graag bij iedereen binnen kijken dus eigenlijk niks wil missen. Het kost onwijs veel tijd om foto’s te maken, te liken, en te reageren. Tijd die soms niet heb vanwege werk, trainen en andere sociale verplichtingen. Ik probeer er een balans in te vinden door mijn foto’s voornamelijk in de ochtend te delen en tijdens mijn reis naar het werk en naar huis bij anderen te kijken en te reageren. In het weekend doe ik vaak weinig met Instagram. Het echte leven vindt immers offline plaats :-)


Wat is volgens jou de beste manier om je I nstagram te laten groeien? Vooral jezelf blijven en lief zijn voor elkaar. Klinkt cliché hè?! Maar die accounts vind ik ook juist leukste om te volgen. Je hoeft van mij echt niet de beste foto’s of het grootste account te hebben, als je er maar plezier in hebt.


Welke apps gebruik je voor Instagram? Ik gebruik geen apps om mijn foto’s te bewerken. Ik maak alle foto’s met mijn IPhone 8Plus en als ik ze al bewerk dan is het alleen qua belichting via de iPhone zelf. De enige app die ik gebruik voor Instagram is Unfold. Voornamelijk omdat ik dit leuk vind voor mijn “story”.


Waar haal jij je woon inspiratie vandaan? Mijn wooninspiratie haal ik eigenlijk uit alles om mij heen. Dat kan zijn uit woonwinkels, kringloopwinkels, marktplaats, Pinterest, Instagram, stedentrips, natuur, noem maar op. Vaak heb ik al ideeën als ik een ruimte binnenkom en de uitwerking groeit verder met de tijd. Wat is de grootste woonblunder die je ooit gemaakt hebt? Mijn grootste woonblunder: Bezuinigen tijdens de verbouwing op belangrijke punten. Tijdens een vorige verbouwing hebben we mensen ingehuurd die achteraf weinig tot geen verstand hadden van het aanleggen van een CV en vloerverwarming. Dat resulteerde dus ook in een ramp! Als het om kleuren of miskopen gaat.. Dan pak ik de kwast en de verf of ik verkoop het weer. Ik kan me niet echt een interieur-blunder noemen. Misschien komt deze nog ;-)


Wat is het meest dierbare wat er in je huis staat? Het meest dierbare dat in mijn huis staat.. Ik probeer me niet te veel te hechten aan spullen, want ik wissel regelmatig. Als ik dan moet denken aan items die ik voorlopig niet weg zou doen.. Het magazine rek dat ik ooit in België kocht, mini hobbelpaardjes die ik van mijn moeder heb gekregen en het grote fornuis in de keuken.


Wat staat er op jouw woon wensen lijst? Mijn woonwens in het huidige huis is het hebben van openslaande deuren naar de tuin en wil graag nog de badkamer aanpakken. Ooit zou ik graag een oude school, fabriek of een ander bijzonder gebouw renoveren.0 keer bekeken

SCHRIJF JE IN

© 2018 by De Haarlemsche Werken