Zoeken
  • By Frederique

Ontdek mijn favoriete instragrammers! Deze week mr.mr.living

Instagram hét medium om inspiratie op te doen, ouderwets naar binnen te gluren en andere interieur fans te leren kennen.


In dit terugkerende item lees je mijn eigen interviews met mijn favoriete instagrammers, deze feeds inspireren mij, maken mij dagelijks aan het lachen of zijn simpelweg te leuk om niet te volgen.


Pak een kop koffie, kruip lekker op de bank en lees mee!


Deze week is het de beurt aan:

mr.mr.living1. Vertel iets over jezelf zodat we je nog meer leren kennen.

Hoi wij zijn Mr.Mr.Living maar onze echte namen zijn Michel (links) en Ferdy (rechts). Afgelopen september waren we alweer drie jaar getrouwd en we zijn nu ruim twaalf jaar samen. Ik (Ferdy) kom uit het verre oosten (omg. Arnhem) en Michel komt uit het zonnige Brabant. Wij wonen ruim twaalf jaar samen onder een dak en sinds een jaar in onze derde woning in het pittoreske Mierlo bij Eindhoven. We zijn verliefd geworden op dit huis door de ligging dicht bij de bossen en omdat dit huis veel woonruimte heeft. We kunnen lekker schuiven en herinrichten zonder dat we beperkt worden door de ruimtes. We hebben een jaren 70 bungalow met grote ramen tot de grond, schrootjes plafonds, houten deuren en zelfs een echte zitkuil. De meeste mensen zouden misschien alles meteen moderniseren maar we houden er juist van en het geeft het huis zoveel karakter! Zowel Mies als ik werken in de interieurbranche. Mies als Accountmanager voor een behangmerk en ik als Brandmanager voor meerdere gordijnmerken. Interieur en mode zijn onze grootste passies naast het land Italië! We verschillen nogal qua karakter en van smaak maar juist daarom hebben we een spannende eigen eclectische interieurstijl.


2. Hoelang zit je al op instagram en wat deed je beslissen om daar je huis te delen?

We zitten pas op instagram met ons interieur sinds juli dit jaar. Natuurlijk hadden we beide wel een eigen account maar we wilde graag iets doen met onze grootste passie: interieur. Omdat we beide erg veel inspiratie halen uit andere interieurs en accounts besloten we om samen dit account te beginnen. Ik ben aan de voorkant actiever met ons account en met onze trouwe volgers en vind het dan ook super om zoveel leuke mensen te leren kennen. Michel haalt vooral heel veel inspiratie uit de andere accounts, zo zijn we ieder op onze eigen manier ermee bezig.


3. Wat vind je lastig van instagram en hoe pak je dat aan?

Diversiteit, perfectionisme en timemanagement! In mijn werk ben ik erg perfectionist en daarom wil ik dan ook dat onze feed er mooi uitziet. Ik vind het een uitdaging om steeds iets anders te laten zien en niet steeds dezelfde ruimte net iets anders en daarom kost dit best wat tijd. Ik vind het superleuk om te doen dus heb het gevoel dat ik meer met een hobby bezig ben, maar soms verlies is me dus in perfectionisme en gaat de spontaniteit eraf.


4. Wat is volgens jou de beste manier om je instagram te laten groeien?

Zoals ik al zei, voelt ons account niet aan als werk maar als een creatieve hobby. We hebben een unieke stijl en beide veel passie voor interieur dat is onze basis. Ik merk dat mensen onze stijl erg leuk vinden en beginnen te herkennen. Lol is iets wat erg belangrijk is want wanneer je er te serieus mee bezig bent hou je het nooit vol. Jezelf zijn en je dus ook zo profileren is het belangrijkste. Als ik reageer op andere die ik volg doe ik dat oprecht en niet om leuker gevonden te worden.


5. Welke apps gebruik je voor Instagram? Denk hierbij aan fotobewerkingsapps enz.

Ik bewerk mijn foto's eigenlijk niet, behalve heel soms iets aanpassen qua lichter of donkerder. UNUM gebruik ik om te kijken of mijn feed mooi blijft qua volgorde maar dit is meer een indicatie. Zoals ik al zei moet het spontane er niet vanaf gaan.


6. Waar haal jij je woon inspiratie vandaan?

Door onze creatieve banen zijn we veel bezig met interieur en mode. We zien dus heel veel om ons heen en zuigen het op als een spons, ook reizen we veel en halen daar veel inspiratie uit. Internet heeft ervoor gezorgd dat grenzen vervagen en je in een handomdraai kan laten inspireren door bijvoorbeeld een kunstacademie uit Japan. Ik heb voor mijn huidige baan gewerkt als trendwatcher en daar merkte ik al snel dat de wereld nog nooit zo dichtbij was.


7. Wat is de grootste woonblunder die je ooit gemaakt hebt?

Woonblunders hebben we niet echt. We hebben natuurlijk vroeger wel andere interieurstijlen gehad waar je naar een paar jaar op uitgekeken raakt maar dat vind ik niet echt een blunder. Ik heb vroeger ook met paars haar rond gelopen en een Australian maar denk er nog steeds aan terug met een glimlach.


8. Wat is het meest dierbare wat er in je huis staat?

Oh dat is heel makkelijk, de andere Mr.Living haha. Als er brand uit zal breken zou ik die op mijn nek gooien en de rest achter laten. Ik ben eigenlijk niet zo gehecht aan spullen hoe raar dat ook klinkt voor iemand die zijn hele huis vol heeft staan. Ik word oprecht blij als ik thuis kom en zie hoe alles staat en hou van mooie spullen waar een gedachte aan hangt. Maar dat is het hem dan ook, die gedachtes neem je overal mee naartoe dus de producten zijn vervangbaar.


9. Wat staat er op jouw woon wensen lijst?

Wij zijn erg blij met ons huis maar er staat nog genoeg op de woon verlanglijst te beginnen met de badkamer. We hebben een zozo badkamer, een 7- zeg maar. Het volgende grote project zal daarom de badkamer zijn inclusief bad want die hebben we nu nog niet.


10. Tot slot: wat zijn je favoriete woonwinkels, online en offline?

Iedere stad die we bezoeken in binnen of buitenland gaan we op zoek naar nieuwe woonwinkels. Geen grote ketens maar vaak de boutiques, antiekzaken en kleine zelfstandige ondernemers. Schatgraven is iets wat we leuk vinden en juist daarom gaan we naar die winkeltjes. Daarnaast shop ik online ook behoorlijk veel. Ik ben nooit trouw aan 1 merk of 1 winkel maar surf gewoon net zolang totdat ik iets vind wat ik zoek…of gewoon wil. Het buitenland heeft zoveel meer aanbod in unieke objecten en alleen daarom is het surfen online al leuk. Favoriet op dit moment is www.anthropologie.com kijk maar eens bij home & furniture en probeer je maar eens in te houden.0 keer bekeken

SCHRIJF JE IN

© 2018 by De Haarlemsche Werken