Zoeken
  • By Frederique

Ontdek mijn favoriete instragrammers! Deze week madeleineshouse72

Instagram hét medium om inspiratie op te doen, ouderwets naar binnen te gluren en andere interieur fans te leren kennen.


In dit terugkerende item lees je mijn eigen interviews met mijn favoriete instagrammers, deze feeds inspireren mij, maken mij dagelijks aan het lachen of zijn simpelweg te leuk om niet te volgen.


Pak een kop koffie, kruip lekker op de bank en lees mee!


Deze week is het de beurt aan:

madeleineshouse72

1. Vertel iets over jezelf zodat we je nog meer leren kennen. Mijn naam is Madeleine Ortega van de Meer. Ik ben getrouwd met een Spanjaard en wij zijn al 29 jaar bij elkaar :) Samen hebben wij 3 lieve zonen van 23 , 18 en 15 jaar. Ik ben pedagogisch onderwijsmedewerker en sta 3 dagen in de week voor groep 7/8.

2. Hoelang zit je al op instagram en wat deed je beslissen om daar je huis te delen?Ik zit nu iets meer dan een jaar op Instagram omdat ik Facebook niet meer zo leuk vond en iedereen verveelde met mijn foto's over het interieur in mijn familie en vriendengroep :) Ik deelde foto's op insta met hashtags wat bij mijn interieur hoorde en voordat ik het wist zat ik er volledig in. Ik vind het super leuk.

3. Wat vind je lastig van instagram en hoe pak je dat aan? In het begin ergerde ik mij aan de volgers en bedrijven die volgden om mij als volger te krijgen en daarna weer ontvolgden. Maar dat kun je beter loslaten , dat stopt nl niet. :) Ik hoor veel over het algoritme en dat het voorheen anders was. Dat je toen alle fotos op de tijdlijn zag en nu is dat niet meer zo. Ik 'bof' denk ik dat ik begon toen het al gaande was en ik ken het niet anders.

4. Wat is volgens jou de beste manier om je instagram te laten groeien? Kijken wanneer de meeste volgers online zijn en dan foto's posten. Dat kan als je een bedrijfsprofiel neemt dan zie je dat aan de statistieken. Tag of gebruik hashtags van grote inspiritatie accounts die jouw foto dan misschien delen zodat je interieur gezien wordt en je meer volgers krijgt. Maar vooral bij jezelf blijven en steeds voor ogen houden dat je het leuk moet blijven vinden en het niet draait om alleen maar volgers. Plezier staat voorop.

5. Welke apps gebruik je voor Instagram? Denk hierbij aan fotobewerkingsapps enz. Ik gebruik alleen de Instagram app en maak soms de foto wat lichter en scherper. Ik hou van zo realistisch mogelijke foto's.

6. Waar haal jij je woon inspiratie vandaan? Ik haal mijn woon inspiratie uit Instagram, woonbladen, rondlopen in woonwinkels en door thuis goed rond te kijken. Mijn hoofd staat nooit stil 🙈

7. Wat is de grootste woonblunder die je ooit gemaakt hebt? Ik merk dat ik opvallende kleuren heel mooi vind, maar dat ik het niet bij mij thuis hoef toe te passen. Ik word er onrustig van. Dan vind ik het even mooi, maar het verdwijnt ook zo weer. :) Dus ik geniet er maar van bij andere accounts.

8. Wat is het meest dierbare wat er in je huis staat? Mijn gezin!! :)) Ik hecht mij niet gauw aan spullen, maar wel foto's en wat items wat ik nog van vroeger heb en eerste jaars spulletjes van mijn kinderen. Dat heb ik goed bewaard.

9. Wat staat er op jouw woon wensen lijst? Een nieuwe badkamer en daar sparen wij ook voor.

10. Tot slot: wat zijn je favoriete woonwinkels, online en offline? Ik heb niet echt favoriete woonwinkels. Als ik iets nieuws zoek dan kijk ik op het internet en daar ga ik op af. Of ik ga winkels langs en dat kan steeds heel verschillend zijn. Maar ook tweedehands vind ik gaaf.0 keer bekeken

SCHRIJF JE IN

© 2018 by De Haarlemsche Werken