Zoeken
  • By Frederique

Ontdek mijn favoriete instragrammers! Deze week just_mai_self______

Instagram hét medium om inspiratie op te doen, ouderwets naar binnen te gluren en andere interieur fans te leren kennen.
In dit terugkerende item lees je mijn eigen interviews met mijn favoriete instagrammers, deze feeds inspireren mij, maken mij dagelijks aan het lachen of zijn simpelweg te leuk om niet te volgen.


Pak een kop koffie, kruip lekker op de bank en lees mee!


Deze week is het de beurt aan:

just_mai_self___


1. Vertel iets over jezelf zodat we je nog meer leren kennen.

Ik ben Maifa Amahorseija , beter bekend als @just_maif_self______ op mijn IG account. Samenwonend, en met onze lieve kids Joa en Julian in de Achterhoek- Winterswijk. En ben dankbaar en blij werkzaam te mogen zijn als hairstylist in mijn eigen kapsalon, "MAIFA HAIR&HOUSE" sinds vorig jaar in het pandje in onze achtertuin. En met voor de toekomst nog meerdere leuke plannen in combi met interieur(styling) om het stukje  "HOUSE" ook meer een stukje betekenis te geven. 

2. Hoelang zit je al op instagram en wat deed je beslissen om daar je huis te delen? 

Ik zit zo een 3/4 jaar op Instagram. Heb het altijd al heerlijk gevonden in huis te schuiven- in te richten - om het een fijn "thuis" te maken. En ben met ons vorige huis al begonnen door dit dan ook langzaam te gaan delen. En door vooral ook andere mensen met interieur-accounts te gaan volgen, gaf dit steeds meer inspiratie. Gewoon een onwijs leuk positief platform voor mensen met dezelfde interesses en leuke contacten op interieur-gebied! 

3. Wat vindt je lastig van instagram en hoe pak je dat aan?

Ik vind het soms lastig met Instagram in ons drukke gezinsleven,en altijd nog bezig met laatste verbouw-klusjes, en drukke eigen onderneming (waar we allemaal ook heel graag mee bezig zijn en dankbaar voor zijn) altijd oprecht en serieus en op tijd toch nog even te reageren op alle leuke reacties op mijn Posts en priveberichten. Mensen nemen de moeite een reactie te plaatsen, en vragen te stellen. En wil daar graag ook de moeite voor nemen deze te beantwoorden. Het is overigens ook zo erg leuk om te doen, maar zit er soms zo vaak te weinig uren in 1 dag. 

4. Wat is volgens jou de beste manier om je instagram te laten groeien?

Ten eerste mooie en goeie foto's maken. Steeds weer een andere ruimte laten zien, goeie belichting. Vaak posten- en mensen inspireren. Gewoon vooral doen wat je zelf leuk vind&positiviteit!

5. Welke apps gebruik je voor Instagram? Denk hierbij aan fotobewerkingsapps enz.

Geen bijzonderheden- heel simpel, mijn eigen IPhone camera!

6. Waar haal jij je woon inspiratie vandaan?

Instagram, Pinterest & mijn favoriete woonwinkel "Loft" in mijn oude woonplaats Arnhem. 

7. Wat is de grootste woonblunder die je ooit gemaakt hebt?

Ik denk altijd goed na voordat ik iets toevoeg in ons interieur. Ben erg selectief. Of iets nou veel of weinig kost. Dus zal dit niet zou gauw gebeuren. 

8. Wat is het meest dierbare wat er in je huis staat?

Dan is dat toch het persoonlijke, de foto in onze hal van onze kinderen op plexiglas. 

9. Wat staat er op jouw woon wensen lijst? 

Een mooie oude karakteristieke kast voor in de serre. 

10. Tot slot: wat zijn je favoriete woonwinkels, online en offline?

Loft Arnhem & Loods 5 0 keer bekeken

SCHRIJF JE IN

© 2018 by De Haarlemsche Werken