Zoeken
  • By Frederique

Ontdek mijn favoriete instragrammers! Deze week ashleywillems

Instagram hét medium om inspiratie op te doen, ouderwets naar binnen te gluren en andere interieur fans te leren kennen.

In dit terugkerende item lees je mijn eigen interviews met mijn favoriete instagrammers, deze feeds inspireren mij, maken mij dagelijks aan het lachen of zijn simpelweg te leuk om niet te volgen.


Pak een kop koffie, kruip lekker op de bank en lees mee!


Deze week is het de beurt aan: ashleywillems1. Vertel iets over jezelf zodat we je nog meer leren kennen. Haha nou daar gaan we! Ik ben dus Ashley, 31 jaar oud en ik woon samen met Robbert in Bleiswijk. Een dorpje vlakbij Rotterdam. In november verwachten we een zoon! Ik werk als locatiemanager in de kinderopvang voor 3 dagen per week, de overige dagen ben ik druk met mijn blog, leuke samenwerkingen en het bakken van taart! 

2. Hoelang zit je al op instagram en wat deed je beslissen om daar je huis te delen? Poeh! Dat zou ik niet meer exact weten, ik denk dat mijn IG account al wel een jaar of 6 bestaat nu. Eerst alleen maar met food foto's, daarna kwam er interieur/lifestyle bij en nu sinds en paar maandjes komen er ook veel baby gerelateerde posts voorbij! 

3. Wat vindt je lastig van instagram en hoe pak je dat aan? Ik vind het voornamelijk eigenlijk gewoon heel leuk! Wat ik alleen soms niet begrijp zijn de ongevraagde negatieve reacties die je soms krijgt. Ik denk dan vaak bij mezelf, als het je niet boeit of je vindt het niet leuk wat ik post? Waarom volg je me dan? Maar gelukkig zijn de meeste reacties altijd super leuk en vind ik super leuk om te lezen. Of de bemoeienis soms, als ik bijvoorbeeld deel dat ik sushi eet en dan 100 reacties krijg dat dit niet mag als ik zwanger ben. Hoezo niet? Wie zegt dat ik dan sushi met rauwe vis eet? Mensen hebben tegenwoordig snel hun mening/oordeel klaar.

Maar daar trek ik me niks van aan, stiekem moet ik er soms zelfs om lachen. 

4. Wat is volgens jou de beste manier om je instagram te laten groeien? Door vooral jezelf te blijven, doe wat je leuk vindt. Maak mooie foto's en wees actief. 1 x in de week een foto delen zal je account niet zo snel doen groeien. Daarnaast is het belangrijk interactie te hebben met je volgers. 

5. Welke apps gebruik je voor Instagram? Denk hierbij aan fotobewerkingsapps enz. Voor het bewerken van foto's gebruik ik Snapseed en Instasize. Voor het maken van story's gebruik ik de app Unfold. 

6. Waar haal jij je woon inspiratie vandaan? Van Instagram! 

7. Wat is de grootste woonblunder die je ooit gemaakt hebt? Hmmm.. die heb ik nog niet gemaakt denk ik? Haha.. 

8. Wat is het meest dierbare wat er in je huis staat? Er staan hier in huis eigenlijk geen dierbare meubelstukken zoals erfstukken ofzo.

Wat ik niet zou willen missen is mijn buffetkast! 

9. Wat staat er op jouw woon wensen lijst? Een nieuwe bank! Die staat met stip op nummer 1. Ook zou ik graag de raambekleding in de woonkamer willen vervangen..

10. Tot slot: wat zijn je favoriete woonwinkels, online en offline? Ik shop eigenlijk het liefst offline, of ik moet het eerst al in de winkel gezien hebben. Ik kom graag bij Loods5 en mijn moeder verkoopt ook toffe woonaccessoires! Ook ben ik gek op concept stores en de onbekende woonwinkeltjes in achteraf straatjes. 0 keer bekeken

SCHRIJF JE IN

© 2018 by De Haarlemsche Werken