Zoeken
  • By Frederique

Ontdek mijn favoriete instragrammers! Deze week angelina_cura

Instagram hét medium om inspiratie op te doen, ouderwets naar binnen te gluren en andere interieur fans te leren kennen.


In dit terugkerende item lees je mijn eigen interviews met mijn favoriete instagrammers, deze feeds inspireren mij, maken mij dagelijks aan het lachen of zijn simpelweg te leuk om niet te volgen.


Deze week is het de beurt aan:

Angelina Cura1. Vertel iets over jezelf zodat we je nog meer leren kennen.

Ik ben Angelina, 50 jaar, drie grote kinderen en half Italiaans( dat kan je af en toe aan mijn praten horen, vlug met gebaren en als ik iemand lief vind geef ik die een klap op zijn arm diegene heeft dan gelijk een blauwe plek, open en soms onzeker.

2. Hoelang zit je al op instagram en wat deed je beslissen om daar je huis te delen?

Ik ben drie jaar geleden begonnen, mijn zoon zei; "mam waarom ga je niet op insta, je bent altijd bezig met je huisje". Ik dacht dat word toch niks, woon niet groot , heb geen uitgesproken woonstyle. Maar op de een of andere manier herkennen mensen zich in mijn huis. (hoor vaak, heb dezelfde indeling en het kan ook zo) men vind denk mijn verhalen ook leuk (als ik een week geen verhaal schrijf, krijg ik berichtjes, mis je verhalen, maar maak niet altijd wat mee)

3. Wat vindt je lastig van instagram en hoe pak je dat aan?

Toch mijn onzekerheid, er zijn zoveel mooiere accounts dan die van mij, dat ik mij dan af vraag, inspireer ik wel, wat moet men met mij( dan plaats ik soms een week niks) en dan opeens denk ik dan, ben begonnen omdat ik er plezier in heb om met mijn huis bezig te zijn en het zo leuk vi d om bij andere binnen te kijken, gewoon doorgaan Lien en wil altijd heel graag iedereen een like geven, maar helaas lukt me dat niet altijd.


4. Wat is volgens jou de beste manier om je instagram te laten groeien?

Elke dag wat plaatsen en gewoon je zelf zijn.

5. Welke apps gebruik je voor Instagram? Denk hierbij aan fotobewerkingsapps enz.

Ik gebruik alleen een filter over mijn foto's, altijd lark en ben daar gewoon consequent in.

6. Waar haal jij je woon inspiratie vandaan?

Tv programma's over wonen, ik volg ze allemaal, woonbladen, bij mensen thuis, winkels en vooral door insta er zijn zoveel mooie feeds.

7. Wat is de grootste woonblunder die je ooit gemaakt hebt?

Even denken, heb wel vaak miskopen, ben te impulsief hihi, vloer op zolder dan, die hadden wij gelegd, maar viel zo tegen. En een paar jaar geleden wilde ik naturel gordijnen, die mevrouw bleef zeggen, "mevrouw u heeft zo'n eentonig huis , als u nu naturel gordijnen doet met bloemdesign", ik gaf nog aan dat ik dat niet wilde want ik hou van rustig, maar uiteindelijk heeft die vrouw mij toch overgehaald en ze hebben uiteindelijk maar drie maanden in ons huis gehangen hahaha.

8. Wat is het meest dierbare wat er in je huis staat?

Het brilletje van mijn overleden vader.

9. Wat staat er op jouw woon wensen lijst?

Op zolder een gietvloer, in mijn slaapkamer een linnenkast van oude deuren.

10. Tot slot: wat zijn je favoriete woonwinkels, online en offline?

Loods5, no7 goodies by tamara, vtwonenshop, sissyboyhomeland, dilleenkamille, tuinkamerconceptstore, kringloop.0 keer bekeken

SCHRIJF JE IN

© 2018 by De Haarlemsche Werken