Zoeken
  • By Frederique

Ons babykamertje met roomtour video!

Vol trots laat ik jullie hier alles zien van ons babykamertje, elk laatje gaat open en elk detail komt aan bod. Veel lees én kijk plezier.

het kamertje voordat deze geschilderd werd

Het kamertje, wat nu omgetoverd is tot een heel warm en lief kamertje, heeft hiervoor allerlei functies gehad, een thuis kantoor, een eetkamer, een opslaghok voor troep en als laatste diende het als kleedkamer. Nooit is het een kamer geweest die echt bij het huis hoorde, het was altijd een beetje half af. Dus dat het nu zo'n mooi fijn kamertje is geworden, die ook bij ons gehele huis past, maakt mij enorm blij en geeft rust.


Hoe wij deze make over hebben gerealiseerd laat ik je lezen in deze blog mét video! Veel kijk en lees plezier!Vanaf de positieve zwangerschapstest wilde ik eigenlijk bij wijs van spreken meteen het kamertje al af hebben maar ik heb me kunnen inhouden en ben op Pinterest begonnen met een moodboard. Al wisten we toen natuurlijk nog lang niet wat het geslacht zou worden, een stijltje voor de kamer was er al snel. Van te voren wisten wij dat een complete babykamer, dus met een ledikant, kast en commode uit 1 lijn, niet bij ons paste. In het kamertje stond altijd al een commode kast met grote spiegel en lades erop van de Ikea dus die zou na een opknap beurt blijven, we moesten alleen nog op zoek naar een ledikantje en kast.

Van te voren wisten wij al dat een complete babykamer dus met een ledikant, kast en commode uit 1 lijn niet bij ons paste.

Het ledikantje vond ik al vrij snel, ik wilde een 'simpel' en strak ledikantje maar geen witte. Ik kwam daarom uit bij het Nederlandse merk Bopita, Bopita heeft ledikantjes in allerlei kleurtjes en zo kwam ik aan ons licht grijze ledikantje Tijdloos, lief én stijlvol.

Op naar de kast. De kast moest vooral hoog worden, wij wonen in een beneden woning van 75m2 en moeten dus echt efficiënt omgaan met ruimte. Omdat ik in de winkels maar geen kast kon vinden die hoog genoeg was hebben wij Burhmann interieurbouw ingeschakeld om een kast op maat voor ons te maken die vanaf de grond tot aan het plafond rijkt. Hierin kunnen wij zowel onze eigen spullen kwijt als die van de baby en nog elke dag ben ik zo mega blij met de kast! Wat een zee van ruimte!

Qua kleuren hebben wij gekozen voor een warme grijs en groen tint, dit kon namelijk zowel voor een jongen als meisje en geeft het kamertje een warme maar toch frisse look. Wij hebben uiteindelijk, na vele stalen in ons handen te hebben gehad, als grijze tint de Histor mengkleur MACADEMIA gekozen en als groene tint de Histor mengkleur OLDTIMER. Ook de maatkast en de commode hebben de kleur Macademia gekregen om zo toch een geheel te vormen zonder dat het té gestyled werd. De rest van de aankleding ga ik jullie laten zien in de roomtour, die te zien is in deze video:


0 keer bekeken

SCHRIJF JE IN

© 2018 by De Haarlemsche Werken