Zoeken
  • By Frederique

Interieur shoppen bij Zoer Outdoor & Living met ByFrederique

In dit terugkerende item laat ik je mijn favoriete (woon) winkels zien, dit kunnen zowel online als offline winkels zijn.

Het allerleukste van het inrichten van je huis vind ik toch stiekem wel het winkelen. Maar waar vind je nou de leukste woonwinkels, inspirerende boetiekjes en gave originele webshops? Ik ga regelmatig voor je op zoek en deel hier de leukste winkels.


Dit keer de gave winkel Zoer Outdoor & Living.

Klik hier om naar de webwinkel te gaan.


Zoer Outdoor & Living heeft een prachtige vernieuwde webwinkel en een fysieke winkel in Ruinen (Drenthe).


Beide worden gerund door Martijn, een ware schatvinder want alle spullen die te koop zijn worden persoonlijk door hem gevonden.In de winkel en webshop vind je een uitgebreid, snel wisselend assortiment aan vintage, industriële, brocante meubelen en woonaccessoires. Deze zijn persoonlijk gevonden in heel Europa en rechtstreeks ingekocht bij de bron bijvoorbeeld werkplaatsen van gesloten fabrieken. Alle producten zijn met zorg geselecteerd en in een unieke originele staat. Ik weet zeker dat je hier niet met lege handen naar huis gaat!


Mijn hart gaat echt sneller kloppen van deze (web)winkel, het zijn vooral ook de écht natuurlijke items die je hier kan kopen, zoals schedels en vachten, houten meubels en accessoires. Iets wat, vooral in de herfst en wintermaanden, je huis meteen gezellig en knus maakt zoals de schapenvacht op ons babykamertje. En wat dacht je van de schapen pantoffels, gegarandeerd warme voeten deze winter! Ook super leuk als cadeau! Hij heeft ze ook voor de kleinste voetjes, ideaal voor bijv een kraambezoek!


Afgelopen week zijn er veel nieuwe spullen binnen gekomen bij Zoer Outdoor&Living, waaronder gave retro klokken. Nu hebben we voor de ByFrederique volgers een super leuke winactie bedacht waarbij ik 1 van de onderstaande gave klokken mag verloten! Welke klok vind jij het mooist? 1,2 of toch 3? Laat het mij op mijn instagrampagina weten en doe mee! De klok wordt volgende week woensdag 31 oktober aan 1 winnaar verloot. Succes :-)0 keer bekeken

SCHRIJF JE IN

© 2018 by De Haarlemsche Werken