Zoeken
  • By Frederique

Interieur shoppen bij Skyler Store met ByFrederique

Bijgewerkt: 9 nov 2018

In dit terugkerende item laat ik je mijn favoriete (woon) winkels zien, dit kunnen zowel online als offline winkels zijn.


Het allerleukste van het inrichten van je huis vind ik toch stiekem wel het winkelen.


Maar waar vind je nou de leukste woonwinkels, inspirerende boetiekjes en gave originele webshops? Ik ga regelmatig voor je op zoek en deel hier de leukste winkels.


Deze keer de Skyler Store in Leiden.

Klik hier om naar de webwinkel te gaan.
De Skyler Store wordt gerund door Misia, haar eigen huis is ook een aanrader om te volgen trouwens zie: theinteriorchick. Skyler Store staat voor een mix van Scandinavisch & Boho wonen voor een betaalbare prijs. Ik word dus helemaal hebberig van de keuze aan accessoires in haar (web)winkel, zou er zo mijn hele huis een andere stijl door willen geven. Naast de bekende merken werken ze ook graag samen met kleinere ondernemingen, jonge kunstenaars en - designers. Hierdoor wisselt de collectie regelmatig. Ook kan je door de Skyler Store, je woning, ruimte of kantoor laten inrichten. Ze kunnen je helpen met de styling en maken complete ontwerpen op maat! Wat een service!Een bezoek aan de fysieke winkel in Leiden is zeker een aanrader, ze zijn pas geleden verhuisd naar een nieuw pand en het is echt een prachtige winkel geworden volop inspiratie. Zaterdag 8 december aanstaande is dé feestelijke officiële opening van de winkel in het nieuwe pand. Is Leiden te ver voor je? Winkel dan lekker vanuit je luie stoel in de online shop. Met kortingscode BYFREDERIQUE mag ik je 10% korting op een product naar keuze aanbieden. Deze code is geldig tot 1 december 2018.


Veel shop plezier!0 keer bekeken

SCHRIJF JE IN

© 2018 by De Haarlemsche Werken