Zoeken
  • By Frederique

Interieur shoppen bij Olivia&Kate

In dit terugkerende item laat ik je mijn favoriete (woon) winkels zien, dit kunnen zowel online als offline winkels zijn.

Het allerleukste van het inrichten van je huis vind ik toch stiekem wel het winkelen. Maar waar vind je nou de leukste woonwinkels, inspirerende boetiekjes en gave originele webshops? Ik ga regelmatig voor je op zoek en deel hier de leukste winkels.

Deze keer vertel ik je meer over de winkel, Olivia & Kate


Olivia & Kate heeft een fysieke winkel in mijn woonstad Haarlem maar ook een geweldige webshop waar je de meest mooie items kan shoppen voor zowel jezelf (kleding, accessoires en schoenen) maar óók voor je huis!


Denk aan hippe kandelaren, mooie zeepdispensers, heerlijk geurende kaarsen en andere leuke accessoires. Vooral de touch of gold liefhebbers worden hier heeeeeel hebberig van!


De winkel zelf, maar ook de webshop is een echt boetiekje, je vindt hier unieke items die met zorg zijn uitgekozen. Van kleding tot aan een notitieblokje, ze verkopen hier een hele lifestyle met wekelijks nieuwe gave items. Zeker een (web) bezoekje waard!


Veel shop plezier en vergeet Olivia&Kate niet te volgen op Instagram!


0 keer bekeken

SCHRIJF JE IN

© 2018 by De Haarlemsche Werken