Zoeken
  • By Frederique

Interieur shoppen bij Lak of Smak met ByFrederique

In dit terugkerende item laat ik je mijn favoriete (woon) winkels zien, dit kunnen zowel online als offline winkels zijn.


Het allerleukste van het inrichten van je huis vind ik toch stiekem wel het winkelen. Maar waar vind je nou de leukste woonwinkels, inspirerende boetiekjes en gave originele webshops? Ik ga regelmatig voor je op zoek en deel hier de leukste winkels.


We trappen af met de webwinkel Lak of Smak. Klik hier om naar de winkel te gaan.


Lak of smak wordt gerund door Jorn Cristian en Arnold die onder de zelfde naam ook hun eigen woning showen op instagram Bij het zien van hun woning weet je meteen dat deze mannen smaak hebben! De webshop is onderscheidend, uniek en alles is met liefde door hun persoonlijk uitgezocht. Juist dát maakt dit zo'n gave (web) winkel.


Van nieuwe kussens en kandelaren tot unieke 2e hands vondsten, je vindt er echt van alles wat jouw huis nóg leuker maakt. Ze proberen met hun website je vooral te inspireren, zodat jij van jouw huis een thuis kan maken en gaan daarin vanaf september zelfs een stapje verder door styling advies op maat aan te bieden bij jou thuis! Hou hun website dus zeker in de gaten!


Ik laat je graag kennismaken met deze gave webshop en mag je daarom 15% korting geven op het gehele assortiment (met uitzondering op de producten van Monikom) van Lak of Smak. Gebruik bij het afrekenen de code: BYFREDERIQUE

De korting is geldig t/m 31 augustus aanstaande.


Veel shop plezier!0 keer bekeken

SCHRIJF JE IN

© 2018 by De Haarlemsche Werken