Zoeken
  • By Frederique

Dress your interior byFrederique & Wilhelminadesigns.

Bijgewerkt: feb 19

Nu we een paar weken heerlijk gesetteld zijn in ons nieuwe huis kon onze woonkamer en dan vooral onze bank toch nog wel wat extra aankleding gebruiken. Het miste wat warmte en luxe en zo ging ik online op zoek naar luxe kussens, een plaid en andere mooie accessoires waarmee ik onze gewenste hotel chique sfeer in de woonkamer kon benadrukken.


Al snel kwam ik bij Wilhelminadesigns terecht, een online designwinkel met vele exclusieve modern chique items. Elegant, stijlvol designmeubilair is volgens hen de perfecte basis. En die basis hebben we, alleen ontbraken de bijpassende woonaccessoires en decoratieve artikelen die zorgen voor de luxe sfeer en voor het echte warme thuisgevoel.


Ondanks dat het een online winkel is werd ik er wel persoonlijk geholpen. Ik gaf via de chat aan dat ik mijn bank graag wilde aankleden maar nog niet precies uit het kleurenpallet was, dit was geen probleem. Ik mocht een foto mailen van onze bank en zij zouden mij dan een vrijblijvend advies geven, want ook online staan zij voor persoonlijke service. En zo kreeg ik 3 verschillende kussensets opgestuurd waar ik thuis mee aan de slag kon. Ik koos voor de kussens van het Nederlandse merk Claudi en die van Dôme Deco. Lezen jullie mee hoe ik hiermee 3 verschillende stijlen kon creëren?


De eerste look is gecreëerd met allemaal kussens van Claudi met brons, camel en goud als kleurtoon. Aangezien wij veel gouden accessoires in huis hebben dacht ik dat is mooi om dat op die manier ook op de bank terug te laten komen. De kussens zijn stuk voor stuk prachtig maar voor ons persoonlijk té goud in zijn geheel. Wel vond ik het geadviseerde gebruik van verschillende maten kussens heel gaaf om zo een echt speels effect te krijgen.

(Slide om meer fotos te zien)


De tweede look is een heerlijke winterse look die ik creëerde met onder andere de Dome Deco Bontkussens 'Jin' in de kleur Mixed met bijbehorend plaid (beide faux fur) Ik voegde in de zelfde kleurtoon nog 2 Claudi kussentjes toe om een mooi divers geheel te creëren wat het nóg warmer en gezelliger maakte. Heerlijke look toch voor koude winterdagen?


Tot slot hierboven dé look welke uiteindelijk hier is blijven bankhangen :-) Wat zijn we hier blij mee! Alle kleuren van zowel de kussens en de bijbehorende Claudi Perla poef mixen zo mooi in onze hele woonkamer. Door het gebruik van verschillende Claudi kussens uit de zelfde kleur serie is het heel sfeervol maar niet te druk of te vol. Ik combineerde hier de kleuren brown en camel wat heel veel luxe uitstraalt, precies wat wij wilde. Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt!


Deze blog is in samenwerking met Wilhelminadesigns tot stand gekomen.


0 keer bekeken

SCHRIJF JE IN

© 2018 by De Haarlemsche Werken