Zoeken
  • By Frederique

Babykamer aankopen van AliExpress ByFrederique

AliExpress; massaal kopen we er voor een prikkie de meest uiteenlopende dingen. En wij Nederlanders worden daar happy van! Ik dus ook. In deze blog vertel ik jullie over mijn laatste baby(kamer) aankopen van AliExpress. Want hoe gemakkelijk ik normaal ben met aankopen, hoe voorzichtig ik nu ben voor de baby. Lees je mee?

Waar ik normaal gesproken zonder nadenken een hoesje voor mijn dure IphoneX op Ali bestel, ben ik voor de baby alle reviews aan het lezen, al ver vooruit aan het denken en uren aan het twijfelen of ik het wel of niet moet doen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik bij alle aankopen voor onze kleine man een stuk kritischer en voorzichtiger ben dan dat ik normaal voor mezelf ben. Zo dus ook op AliExpress. Waar ik normaal gesproken zonder nadenken een hoesje voor mijn dure IphoneX op Ali bestel, ben ik voor de baby alle reviews aan het lezen, al ver vooruit aan het denken en lang aan het twijfelen of ik het wel of niet moet doen. Voor het geld hoeven wij het niet te laten, en ik denk de meeste mensen niet maar het voelt toch anders, spullen van AliExpress. Gek eigenlijk want op bijna alles wat wij dagelijks gebruiken staat "Made in China" en dan denk ik er totaal niet bij na. Maar voor een baby'tje toch wel.

Ik koop er dan ook geen spullen waar ons kindje echt mee in aanraking gaat komen zoals flesjes, besteksetjes enz. En ook met kleding voor een new born heb ik wat moeite omdat het bijna nooit van katoen is. Maar naast deze spullen blijft er nog genoeg leuks over!


Zo heb ik spulletjes gekocht voor de babykamer vooral ter decoratie, de houten olifanten bijtring zal ik hem dus nooit geven maar staat wel ontzettend leuk op het plankje boven de commode, en zo ook de kralenketting met maan en ster, die maken dit hoekje echt af. En zeg nou zelf, je zou niet zeggen dat het van Ali komt toch?


Veel mensen vragen mij hoe ik aan die leuke AliExpress aankopen kom, heel simpel door de juiste zoektermen te gebruiken :-) De houten decoraties zijn bijvoorbeeld Scandinavisch te noemen, dus zocht ik op "Scandinavian decor kids"


Hieronder zal ik mijn laatste AliExpress baby aankopen showen met shoplinks:


Deze schattige schoentjes, niet om op te leren lopen, daar koop ik echt goede schoentjes voor uiteraard.

Maar ze staan al leuk op zijn kamertje laat staan aan zijn ini mini voetjes straks.

Link: Klik hier

Slofjes voor de kleine man, helemaal hip en een prachtige warme herfstkleur! Nog geen 2 euro per paar!

Link: Klik hier
Dit super leuke konijn, wat hier ook enkel ter decoratie op zijn boekenplankje zit. Ik zie ze hier in speelgoedwinkels ook veel maar echt 10 keer duurder.

Dit Konijn koop je voor slechts €2,57

Link: Klik hier


Geef een kamer een natuurlijke Nordic touch met deze kralen hanger.

Voor iets meer als €5,- kan deze leukerd ook bij jou thuis hangen.

Link: Klik hier
Heel leuk ter decoratie, ik weet niet of ik hout zo snel als bijtring zou gebruiken, iets met splinters enzo maar zo ter decoratie op het plankje is hij super schattig en voor het geld hoef je het niet te laten.

Link: Klik hierHet populaire foto cameraatje mag toch op geen enkel kinder kamertje ontbreken. In alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar en echt van mooie kwaliteit!

Link: Klik hier
Heb jij ook leuke AliExpress baby aankopen gedaan? Laat het mij vooral weten, door hier te reageren of op mijn instagram pagina.

0 keer bekeken

SCHRIJF JE IN

© 2018 by De Haarlemsche Werken