Zoeken
  • By Frederique

1 bank, 4 verschillende looks ByFrederique

Sinds wij de nieuwe bank hebben ben ik een beetje zoekende naar de juiste look erbij, ik speel met kleur, accessoires en aankleding tot ik de juiste match heb.


Aankleding genoeg in huis want ik hou van accessoires, waardoor het veranderen van de gehele look hier geen mega investering is. Want met een paar verschillende kussens, plaids en kaarsen kan je al snel een look totaal veranderen, wat ik ook zo leuk vind aan interieur styling. Je hebt geen groot budget nodig om je huis een andere look te geven.

Met een paar verschillende kussens, plaids en kaarsen kan je al snel een look totaal veranderen, wat ik ook zo leuk vind aan interieur styling.

Ik heb de afgelopen weken 4 verschillende looks gehad die ik hier graag met je deel. Waar het kan deel ik ook de shoplinks zodat jij thuis ook deze look kan hebben.

Laat je me weten welke stijl jij het mooiste vindt passen hier?


Voor deze look gebruikte ik de Jollein deken van de babykamer, puur voor de mooie lichtgrijze kleur. Het grijze vloerkleed is van de Ikea.

De grijze kussentjes komen ook van Ikea. Verder hield ik het heel clean door alleen zwarte en grijze accessoires te gebruiken.

De kandelaars op tafel zijn van de Ikea.

De waxinelichthouders van Lifestyle.

en de windlichten van de Kwantum.Deze look is alweer een stuk drukker, ook doordat hier meer kleuren bij elkaar gematched zijn, persoonlijk vind ik deze look toch wel té druk hier.


Het poefje vooraan op de foto komt van de Action, hij is naast dat hij decoratief is ook heel handig als voetenbankje nu we de longchair van de oude bank missen.


Het grijze en groene kussen zijn van de Ikea en het leder look kussen komt van de Leenbakker ( oudere collectie) de taupe vaas komt ook van Leenbakker.

Fototechnisch vind ik dit de mooiste stijl omdat het rust en luxe uitstraalt door de focus op de gouden accessoires. Maar met de winter én baby op komst is een vloerkleed wel een must, die wordt voor het echte leven wel gemist hier.


Het plaid in taupe kleur komt van de Action, zo ook de rieten mand vooraan op de foto.


De gouden vaas en waxinelichthouders komen van de Leenbakker.
En dan de laatste look, eigenlijk hoe het nu ook echt staat in huis. Ik kocht onlangs deze grijze en zwarte kussentjes bij de Leenbakker omdat het grijs met groen mij wel bevalt hier. De verschillende structuren en stoffen van de kussentjes geven het extra luxe en warmte, hier ben ik dan ook heel blij mee. Echter zitten wij nog steeds met het canvas dilemma boven de bank, die moet nodig vervangen worden voor echt iets moois wat past bij deze stijl, tot op heden is het ons nog niet gelukt die eyecatcher te vinden, wordt dus vervolgd :-) Mocht jij een leuk idee hebben laat het me vooral weten!


(Niets van de genoemde accessoires is gesponsord of voor een samenwerking genoemd, het zijn allemaal eigen gekochte artikelen)

0 keer bekeken

SCHRIJF JE IN

© 2018 by De Haarlemsche Werken